Detalii inregistrare

Daca doriti sa deveniti membru al Asociatiei de Psihologie Industrial - Organizationala, va rugam sa ne trimiteti un e-mail cu acest mesaj la adresa secretar@apio.ro, Mesaj la care sa atasati copii dupa diplomele de studii (licenta/ master/ doctorat). Mai multe detalii despre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti si statutul pe care puteti sa il aveti in cadrul APIO gasiti aici.

Obtinand calitatea de membru APIO, veti gasi noi oportunitati de dezvoltare profesionala, prin accesul preferential sau gratuit la resursele APIO: lucrarile Conferintei Nationale de Psihologie Industrial - Organzationala; Premiile si Bursa „Horia Pitariu; numerele Revistei Psihologia Resurselor Umane; Cursurile de formare online Ghidurile de bune practici sau Proiectele APIO promovate pe site-ul APIO in sectiunea RESURSE etc

Formularul electronic de mai jos ne ajuta sa avem o baza de date corecta cu toti membrii nostri, si va ajuta pe dumneavoastra sa tineti detaliile personale la zi.
Va rugam sa completati formularul de mai jos. Este ideal sa completati toate campurile in lista de mai jos, pentru a ne oferi toate detaliile necesare despre dumneavoastra. Daca nu doriti sa completati toate datele, tineti cont totusi de faptul ca toate campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.

Informatii cont

 

Date persoale

 

Date de corespondenta

 

 

Inregistrare * Campuri obligatorii

Contul meu

Pentru a deveni membru al APIO sau a beneficia de alt produs sau serviciu oferit de acest site, este nevoie sa va inregistrati.

Autentificare