Menu
Log in

Log in
  • Acasa
  • Rezultatele competitiei Bursele „Horia Pitariu” 2019-2020

Rezultatele competiției Bursele „Horia Pitariu” 2019-2020


Începând cu anul 2014, APIO a organizat Programul de Burse de Cercetare pentru Studenți "Horia Pitariu". Scopul programului este de a încuraja ideile tinerilor cercetători (studenți, masteranzi, doctoranzi) prin acordarea a două burse, în valoare de 2500 RON fiecare.

Anul acesta am primit 6 proiecte de finanțare, ce au fost analizate de un juriu format din căștigătorii Premiului "Horia Pitariu". Fiecare proiect depus a fost evaluat de 2 membri ai juriului din centre universitare diferite, ambii din alt centru universitar decât cel din care s-a depus proiectul (de ex., un proiect din Iași a fost evaluat de un jurat din Cluj-Napoca și un alt jurat din Timișoara).

Toate cele 6 proiecte au fost apreciate de membrii juriului ca fiind complexe din punctul de vedere al abordării și al obiectivelor propuse, dar din păcate doar 2 au putut fi propuse pentru finanțare.

Astfel, proiectele propuse pentru finanțare în competiția 2019 a Programului de Burse de Cercetare pentru Studenți "Horia Pitariu" sunt:

1. „Professional envy in academic life: antecedents, inter and intra-individual effects” - propus de Raluca Duțu & Amalia Miulescu (Universitatea din Bucuresti)

2. „Relația dintre apartenența la echipe multiple și comportamentele de învățare. Rolul moderator al localizării expertizei” - propus de Manole Elena-Cristina (Universitatea Babes-Bolyai din Cluj Napoca).

Felicităm pe această cale autorii tuturor celor 6 proiecte. În zilele următoare vom trimite feedback-uri personalizate tuturor autorilor, pentru a-i ajuta pe aceștia în urmarea planurilor de cercetare viitoare.

Copyright © APIO, 2023

Powered by Wild Apricot Membership Software