Menu
Log in

Log in
  • Acasa
  • A XIII- a Conferinta Nationala a Asociatiei Psihologilor din Romania - APR Re-StartPlus

A XIII- a Conferință Națională a Asociației Psihologilor din România - APR Re-StartPlus


Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Psihologilor din România și Colegiul Psihologilor din România gâzduiește a XIII-a Ediție a Conferinței Naționale a Asociației Psihologilor din România - APR Re-StartPlus în perioada 22-24 noiembrie 2019.

Tema celei de-a XIII-a Conferință Națională a APR este Unitate în Diversitate și programul științific vizează mai ales motivarea comunității psihologilor spre încredere, solidaritate și cooperare profesională. Adițional, psihologii sunt invitați să ia parte la discuții despre starea psihologiei naționale și internaționale, cu scopul de a sprijini dezvoltarea direcțiilor majore în psihologia din țară. 

Printre cele mai importante evenimente se numără:

·         Prelegeri invitati internationali

·         Workshop-uri de specialitate

·         Simpozioane tematice cu lucrari de specialitate

·         Sesiune de lucrari stiintifice

Nu în ultimul rând, se vor conferi premiile APR, se vor prezenta/lansa o serie de documente strategice (ex. ghiduri/coduri) și se va analiza oportunitatea unei reviste naționale.

Programul, invitații dar și detalii despre înscrieri și participări se pot obține aici:http://conferinta.apsi.ro/index.php 

Copyright © APIO, 2023

Powered by Wild Apricot Membership Software